PONTEM

Web stranica se trenutno prikazuje na engleskom jeziku. Neki od sadržaja ostaju ne promijenjeni zbog targetirane publike. Kliknite na zastavu kako biste promijenili jezik stranice.
  • CONTACT E-MAIL info@pontem.org.ba
  • ADDRESS ZENICA Mokušnice 9A, Zenica​

Events - Public calls

ISTRAŽIVAČKI KAMP

U sklopu projekta CEM: Core EMpower, PONTEM – Nacionalna asocijacija za socijalnu pedagogiju u Bosni i Hercegovini uz podršku Instituta za razvoj mladih KULT, realizira Istraživački kamp za mlade. Rok za prijave 12.02.2024. godine.

RAZVOJ PROJEKATA U POMAGAČKIM STRUKAMA – TUZLA

U sklopu projekta CEM: Core EMpower, PONTEM realizira radionicu za mlade pomagače pod nazivom: Razvoj projekata u pomagačkim strukama. Sadržaj radionice je primarno fokusiran na pisanje i upravljanje projektima. Rok za prijave 19.02.2024. godine.

RAZVOJ PROJEKATA U POMAGAČKIM STRUKAMA – ZENICA

U sklopu projekta CEM: Core EMpower, PONTEM realizira radionicu za mlade pomagače pod nazivom: Razvoj projekata u pomagačkim strukama. Sadržaj radionice je primarno fokusiran na pisanje i upravljanje projektima. Rok za prijave 04.03.2024. godine.

KARIJERNO SAVJETOVANJE

U sklopu projekta CEM: Core EMpower, PONTEM realizira Karijerno savjetovanje za mlade. Mladi do 35 godina se mogu prijaviti, nakon čega će imati priliku raditi na otkrivanju vlastitih interesa i kompetencija. Rok za prijavu 11.03.2024. godine.

RAZVOJ PROJEKATA U POMAGAČKIM STRUKAMA – BIHAĆ

U sklopu projekta CEM: Core EMpower, PONTEM realizira radionicu za mlade pomagače pod nazivom: Razvoj projekata u pomagačkim strukama. Sadržaj radionice je primarno fokusiran na pisanje i upravljanje projektima. Rok za prijave 22.04.2024. godine.